ponedeljek, 22. februar 2021

99 let

Danes moja babica praznuje že 99. rojstni dan. Za svoja leta se odlično drži, le sluh ji nagaja, s slušnim aparatom pa se nista ravno spoprijateljila. Ampak, to sedaj niti ni pomembno.

Za rojstni dan, sem ji naredila voščilnico, z veliko rumene barve, ki je njena najljubša. 




Voščilnico prijavljam:

- Najlepši par - galerija meseca februarja

- Vesela hiška - rumena kot sonce


- Creative Inspirations - Animal Antics

- Najlepši par - za poletno kolekcijo


7 komentarjev:

  1. Vse najboljše tvoji babici za častitljivih 99 let. Naj ji zdravje še dolgo služi. Da pa vsega ne sliši, pa je v teh časih čisto prav. :-)
    Čudovito voščilnico si izdelala zanjo. Ptiček je tako lep, da ga je veselje pogledati. Super si kombinirala barve s prevladujočo rumeno. Hvala, ker si z nami v Veseli hiški.

    OdgovoriIzbriši
  2. Kakšna častitljiva leta. Vse najboljše babici in veliko zdravja ji želim. Podarjena voščilnica je prekrasna. Všeč mi je ozadje in celotna kompozicija. Zelo lepo si pobarvla in posenčila ptička in cvetice. Lepo, da si nas obiskala v Veseli hiški. Pozdrav Janja DT

    OdgovoriIzbriši
  3. Vse najlepše tvoji dragi babici ob tem prekrasnem prazniku ! Verjamem, da jo je tvoja voščilnica razveselila, da ji je ptiček zapel veselo melodijo in rumena barva prinesla radost. Hvala za obisk v Veseli hiški in naj tudi k tebi posije sonček... Veana R.DT

    OdgovoriIzbriši
  4. Kako čudovita voščilnica. Vse najboljše tvoji babici in hvala, da si se pridružila našemu rumenemu izzivu v Veseli hiški.
    Valerija DT

    OdgovoriIzbriši
  5. Vse najlepše babici za 99 let. Sem prepričana, da ji je voščilnica v sončni barvi polepšala dan. Krasna je.

    OdgovoriIzbriši
  6. Vse najslajše babici, naj ji zdravje še dolgo služi - se pa pridružujem Sonji, včasih je res dobro, da ne slišimo vsega ;-)
    Čudovito si ustvarjala zanjo, prepričana sem, da je bila navdušena, kot sem tudi sama.
    Prijeten vikend ti želim, Majda

    OdgovoriIzbriši
  7. Zelo lepa je, babica je bila gotovo navdušena. ne vem kaj je s tem slušnim aparatom...očitno se je res težko z njim spoprijateljiti ;-)

    OdgovoriIzbriši