nedelja, 27. november 2016

Delavnica z Doroto

V petek sem se v Celju v trgovinici Art udeležila delavnice s poljsko ustvarjalko Doroto. Njeni izdelki so čudoviti, vendar sama kaj takšnega ne znam skupaj skombinirati. 


Naredili smo štiri izdelke. Ne bi jih mogla opredeliti za voščilnice, saj je na zadnji strani nalepljen chipboard. Veliko je bilo packanja (malo tudi po majčki), embossiranja, igračkanja s postavitvijo dodatkov ter na koncu še zajeten kupček bleščic.





Delavnica je bila pravo doživetje, še toliko bolj tudi, ker sem v živo spoznala nekaj ustvarjalk, ki jih sicer poznam le preko blogov: Lili, Tanjo E in Jano.

10 komentarjev:

  1. Iiii, kok fajn. Res j bilo lepo v petek v Celju. Krasno smo ustvarjale z Doroto, pa tko fino smo poklepetale in bloger, da imava(mo) sedaj priliko večkrat se srečati <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Maja, kaj "jamraš". Super ti je šlo in naredila si krasne obeske.

    OdgovoriIzbriši
  3. Maja res smo se imele super fajn in menda je bila naša prva delavnica najbolj sproščena in nabita s pozitivno energijo ;) (sem zvedela iz prve roke na sobotni delavnici). Dorota je čudovita oseba in neverjetno je hitra in tudi meni ni uspelo sestaviti vseh obešank - klepetulja pač. Super te je bilo spoznati, čeprav na žalost ni bilo dosti časa za daljši čvek. Tvoje obešanke pa nič ne zaostajajo za Dorotinimi. Krasne so! Želim ti lep in miren advent, Jana

    OdgovoriIzbriši
  4. o, prekrasno ste ustvarjale, tole vse je paša za oči!

    OdgovoriIzbriši
  5. Čudoviti izdelki, res se vidi pozitivna energija :-)

    OdgovoriIzbriši
  6. Lepo si se potrudila. Nastali so lepi izdelki.

    OdgovoriIzbriši
  7. Pridna učenka. :-) Zelo lepe izdelke si ustvarila.

    OdgovoriIzbriši
  8. Zelo lepo ste ustvarjale in krasno je v dobri ustvarjalni družbi in pod taktirko takšne velike ustvarjalke.

    OdgovoriIzbriši