četrtek, 10. december 2015

Dve upokojenski

Kar precej ljudi se ob koncu leta (če imajo seveda to možnost) tudi upokoji. In pri nas smo imeli v kratkem kar dve upokojitvi. Ne sicer bližnjih sodelavcev, vendar kljub temu toliko poznanih, da sem za njiju izdelala voščilnici ob upokojitvi,

Prva mi je ljubša zaradi barv in motiva, ki sem ga uporabila, pa tudi moj je bil (prvič sploh), nad neko stvarjo resnično navdušen.





Sonček, zelena hribčka ter cvetlice na travniku sem izrezala s pomočjo šablon Najlepšega para. Gore sem najprej odtisnila in embosirala s štampiljko WMS, nato pa s pomočjo pripadajoče šablone izrezala. Kolo sem nekje dobila, vendar se zdaj žal ne spomnim, katera dobra duša mi ga je posodila.

Z drugo voščlnico sem imela malo več težav, čeprav sem imela potiv pred očmi, vendar sem rabila kar nekaj časa, preden sem se odločila kako in kaj točno narediti. Možakar, ki je dobil spodnjo voščilnico, namreč rad potuje in z njegovo gospo imata že velike plane, kam jo bosta mahnila, sedaj ko bosta oba imela časa na pretek. Torej je logična posledica, da je nastala voščilnica s potovalno tematiko. Na netu sem poiskala zemljevid, dodala še na roke izrezan kovček ter smerokaz.



Prvo voščilnico prijavljam v galerijo meseca decembra Najlepšega para.

9 komentarjev:

  1. Obe sta zelo lepi
    mislim da sta osrečili upokojenca
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni sta tudi obe zelo všeč. Rada imam tematske voščilnice. Pa ne vem, če bi se lahko odločila, katera je boljša, ker sta tako različni.Res si se potrudila, super luštni sta.

    OdgovoriIzbriši
  3. Obe sta mi zelo všeč. Tematske voščilnice so poseben izziv. Tebi sta odlično uspeli. :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Super si se znašla in gotovo bosta vesela.

    OdgovoriIzbriši
  5. Maja krasni tematski voščilnici si izdelala in obe sta mi zelo všeč.
    Lp, Jana

    OdgovoriIzbriši
  6. Maja, zame so takšne tematske čista mojstrovina. Moj poklon...

    OdgovoriIzbriši
  7. krasni tematski voščilnici, bi šla kar potovat, ko tole gledam.

    OdgovoriIzbriši