ponedeljek, 8. september 2014

Cvetoča veja

Več kot dva meseca je minilo od moje zadnje objave. Ne, ne bom napisala, da sem v tem času ustvarjala in da sem bila le toliko lena, da se mi ni dalo ničesar objaviti. V vsem tem času dejansko nisem ustvarila prav ničesar. Enostavno je čas tekel, na momente prehitro, ponovno sem se posvetila kolesarjenju, obiskala sem Islandijo (če se mi bo dalo, bom enkrat v prihodnosti objavila kakšno fotko), dogajalo se je poletje (kolikor ga je glede na vreme sploh bilo). In že je tukaj jesen. 

Tako sem včeraj po dolgih dveh mesecih spet sedla za svojo ustvarjalno mizo in naredila čestitko knjigico s cvetočo vejo. 


Morda pa me zdaj le ponovno zagrabi ustvarjalna žilica. Ampak, dokler bo zunaj kolikor toliko lepega vremena in ne bo premrzlo, bo kolo imelo prednost.

9 komentarjev:

  1. Dva meseca mineta kot blisk :-). Tvoja knjigica mi je zelo všeč. Uživaj na kolesu! Ustvarjalna miza bo že počakala, lepo vreme pa ne. :-))

    OdgovoriIzbriši
  2. O, živjo :) Celo na Islandiji si bila, uau! Očitno se ti je toliko dogajalo, da nisi imela časa za računalnik. Je kar prav tako, še dovolj bo meglenih, deževnih dni, ki jih bomo preživeli notri.
    Uživaj, kakšno slikico s potepanja pa le pokaži :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Oj Maja...lepo, da si imela fraj ;))), in še lepše, da si se vrnila nazaj! In prav je, da uzivamo v tistem kar nas najbolj veseli. Ti kar privoščim kolo, saj nam vreme letos nikakor ni naklonjeno ;(( ustvarjalni kotiček bo ze počakal...ampak, naredila si čudovito knjigico!
    Uzivaj na kolesu, Jana

    OdgovoriIzbriši
  4. Ti dam kar prav, da si čez poletje dala prednost drugim stvarem. Upam, da boš delila kakšno fotko tvojega potepanja po severu.
    Knjigica je enkratna!

    OdgovoriIzbriši
  5. Uf ja, človek enostavno začuti, kdaj rabi odklop. In tvoj izdelek po 2 meseceih odklopa je prekrasen!

    OdgovoriIzbriši
  6. Predivna je knjigica. Dobro je dok se ožesš isključiti i jednostavno se posvetiti onome što ti je u tom trenutku prioritet.Vidim da si lijepo provela ljeto.:) Samo ti uživaj.
    Lp, MArtina

    OdgovoriIzbriši
  7. O, kako mi je to znano in dnevi kar minevajo. Samo si je treba tudi vzeti čas za počitek in odmor od ustvarjanja. Na silo nič ne gre.

    OdgovoriIzbriši
  8. Tvoja odločitev, da poletje, ki ga skoraj ni bilo, preživiš v naravi in na potovanju, mi je všeč. Sedaj, ko prihaja megla in mraz bo še dovolj časa za ustvarjanje. Nekaj slikc s potepanja po Islandiji, pa le pokaži :).
    Voščilnica-knjiga je zelo lepa.
    Lepo bodi, Janja

    OdgovoriIzbriši
  9. Ko bo zunaj hladneje in boš imela več časa za toko lepe izdelek kot je ta, se nam lahko pridružiš na CAS povezovalnem partiju na http://www.tanyashandmade.si/2014/09/cas-1.html

    OdgovoriIzbriši