nedelja, 9. oktober 2011

Šivanje aplikacij

Včeraj sem bila v Radovljici, kjer je Kreartiv vodila več delavnic kreativnega šivanja, med drugim tudi šivanje aplikacij. Rezultat skoraj 6 urnega šivanja je pogrinjek s kavnim mlinčkom.


Ker je potrebno vsak košček, ki se ga prilepi na osnovo, tudi obšiti, je ta vrsta šivanja izredno zamudna. Še posebej, če si tako picajzlast kot jaz in želiš že prvi izdelek narediti kot se šika in zato vse okrogline šivaš tako, da ročno poganjaš mašino. Moj izdelek je še vedno daleč od perfekcije, vendar če ga pogledaš s kakšnega metra, napak skoraj ni opaziti ;)


8 komentarjev:

  1. Tole je pa prav mojstrsko. Jaz se na tvojem mestu ne bi nič pritoževala. Všeč mi je kombinacija barv in motiv, ki paše prav v vsako gospodinjstvo. Super je...:):)

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni so tako zelo ljube te aplikacije in tale motiv je tako zelo lušn in meni osebno všečen. Čeprav je to ena izmed stvari, ki bi se jih zelo rada naučila, pa se hkrati zavedam, da enostavno ne uspem vsega. Zelo lepo si tole naredila.

    OdgovoriIzbriši
  3. Očitno si imela spet zelo ustvarjalni vikend. Zelo lep pogrinjek si naredila. Natančnost je pa seveda potrebna, in če ti je to v krvi, še toliko bolje. Mene osebno pri šivanju zelo moti, če je površno zašito. Bravo, Maja. Upam, da kmalu vidimo še kak podoben izdelek.

    OdgovoriIzbriši
  4. Zelo lepo si ga zašila in nič ni videti, da je prvi ...... čudovit je. Kavni mlinček, ki ga danes skoraj ne poznamo več :)). Lp

    OdgovoriIzbriši
  5. Kako si rekla - z enega mestra. ne verjamem. Meni zgleda perfektno

    OdgovoriIzbriši
  6. Prekrasno Majo, obožavam aplikacije i šivanje! Na žalost nemam vremena baš za njega koliko bih željela:) Ovako mogu uživati barem u tvojim radovima.

    Lijep novi tjedan ti želim:)

    OdgovoriIzbriši
  7. čudovit je!!!ko bi le jaz imela toliko potrpljenja,da bi se sploh česa takega lotila.mogoče bi mi nucal kakšen tečaj ?!
    tebi vsekakor čestitam za čudovit pogrinjek- vse na njemu in za uspešnih 6 ur dela ;)

    OdgovoriIzbriši
  8. Ej, kapo dol vsem, ki ste sposobne ustvariti kaj tako lepega!

    OdgovoriIzbriši