petek, 28. januar 2011

Veter v hrbet - nagrada

Zelo sem počaščena, da sem prejela nagrado od dveh ustvarjalk Janje in Tanje E. , katerih izdelke visoko cenim.

Še par besed o sami nagradi: Izbrati je potrebno 3 do 5 blogov, ki imajo manj kot 100 spremljevalcev, dodati povezavo, jih obvestiti o nagradi na njihovem blogu ter dodati povezavo do osebe, ki je podelila nagrado tebi.

Nagrado naprej podeljujem: JanjiHeleniČarovnički in Manny. Naj vam veter ustvarjalnosti prinese veliko zagona, navdiha in obilo užitkov v vsem, kar rade počnete:)

DODANO: danes (sreda, 2.2.) sem nagrado "veter v hrbet" prejela tudi od Suzi, za kar se ji seveda najlepše zahvaljujem :)

4 komentarji:

  1. Mi je prav všeč, da je tudi takšna nagrada, ki se podeljuje tistim, ki imajo manj kot 100 spremljevalce, saj se s tem širi beseda o njih. Meni se zdi prav fajn videti sveže obraze in izdelke ;) Le pogumno in ustvarjalno naprej.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ooo Maja, hvala za tole nagrado.
    Čeprav se včasih sprašujem o pomenu teh spremljevalcev?? Spremljam vse tiste, ki jih imam na levi strani, čeprav pri nekaterih nisem spremljevalka. Mislim, da tudi tvoja ne :) Ampak vedno te obiščem, ko vidim, da si kaj novega objavila. In tako velja za vse!!
    Tudi se ne "grizem", če na mojem blogu ni veliko slikic tam, kjer piše Spremljevalci. Joj, ne vem, če razumete, kaj hočem :) :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala za nagradico. Zelo me je razveselila in mi dala nek nov zagon za ustvarjanje, ki sem v januarju skoraj izgubila!

    OdgovoriIzbriši
  4. Maja, kljub temu, da si nagradico že ddobila, sem ti jo podelila še jaz. ;-))

    OdgovoriIzbriši