sreda, 7. december 2011

Šolski božično-novoletni bazar 2011

Priprave na letošnji šolski bazar so se pričele že kakšnih 14 dni nazaj, ko so v šoli pripravili delavnice, na katerih se je iz gline, das mase in testenin ustvarjalo novoletne okraske in jaslice.Cel prejšnji teden je juniorjev razred preživel v gospodinjski učilnici, kjer so pekli medenjake in tudi izdelali velikansko smrečico iz medenega testa, oblito z belo čokolado.Včeraj pa je bil dan D, saj se je odvijal že tradicionalni božično-novoletni bazar, kjer je tako kot prejšnje leto potekala licitacija in prodaja ročno izdelanih smrečic, čestitk, okraskov ter tudi jaslic, ki so nastale na delavnici. Izkupiček prodaje gre v šolski sklad. Midva z juniorjem sva prispevala patchwork smrečico - obešanko za na steno, ki ima žepke, kamor se lahko zatakne novoletne čestitke. Ker so jo prodajali po prav nizki ceni, sva jo kupila kar sama...

Po uradnem delu so sledile še delavnice, na katerih se je izdelovalo novoletne dekoracije iz naravnih materialov.

Na bazarju je bilo kar nekaj zanimivih izdelkov:Za konec pokažem še čudovit bonbonček Andreje.L, ki me je danes pričakal doma :) Andreja, še enkrat hvala :)

3 komentarji:

  1. Pestro je bilo :) In si mislim, da tudi krasno. Naj bo tako še naprej!

    OdgovoriIzbriši
  2. Se strinjam, zelo pestro in tudi jaz bi na tvojem mestu smrečico obešanko kar sama kupila :) Praktična zadevica in všeč mi je.

    OdgovoriIzbriši
  3. Super bazar, lepi izdelki. Vajina smrečica je čudovita. Lp

    OdgovoriIzbriši