nedelja, 20. november 2011

Moja Tilda

Pa jo končno imam, svojo Tildo in res ji lahko rečem moja, saj sem jo sama sešila. Včeraj smo se punce z Otočka dobile v Radovljici, kjer nas je Kreartiv na delavnici kreativnega šivanja naučila sešiti Tildo. Poleg tega pa še nekaj drugih tehnik, o katerih pa kdaj drugič, ko bo kaj za pokazati.


Ker nismo imele primerne volne, s katero bi lahko naredile lase, so naše Tilde dobile rutice. Moja je po njo odšla na Nizozemsko.


Da ne bi njihove roke stale kot pri policajih, ki usmerjajo promet, je moja Tilda v roke dobila srček.


Za konec pa še vse manekenke na kupu.
9 komentarjev:

 1. ijeah, čudovite so. To je še ena moja šibka točka. Od kar sem v svetu ustvarjanja, hrčkam Tildine knjige in imam prav vse. Prav zdaj je izšla ena čisto sveža in je že na poti k meni :)) Enostavno si ne morem pomagat in tako rada jih listam znova in znova. In ko bom zares velika, bom tudi iz njih kaj zašila. Res vam je čudovito uspelo in tudi jaz bi potrebovala eno tako delavnico. Tvoja ima prekrasno oblekico in čudovito rutico.

  OdgovoriIzbriši
 2. Joj kako je fletna. Lepo si jo oblekla in ji dodala srček. Tudi njene prijateljice so vse zelo luštna dekleta :)). Lp

  OdgovoriIzbriši
 3. ooo kako je čudovita, prav vse so čudovite!
  Tilda tudi mene mika in jo v mislih delam že več kot leto dni, tako da bo treba stvar tudi realizirati, kajne :-))

  OdgovoriIzbriši
 4. Uuuhhh kako simpatična dekleta s krilci. Bravo in še 1x bravo, tako je super. Tudi jaz bom enkrat.....

  OdgovoriIzbriši
 5. Prav luštne so!!! Vse tako lepo oblečene in še krilca imajo! Tilde angelčki. Super!Enkrat, ... ja enkrat pa res, bom tudi jaz mogoče znala kaj takega:):):)

  OdgovoriIzbriši
 6. Krasna je in prepoznavna. Bravo!

  OdgovoriIzbriši
 7. Maja, tvoja Tilda je prečudovita! :)

  OdgovoriIzbriši
 8. Maja, tvoja Tilda je prečudovita! :)

  OdgovoriIzbriši