sreda, 24. avgust 2011

Prevozna sredstva in slovenski napisi

Da ujamem tokratni izziv CRAFT-alnice, sem morala pošteno pohiteti, saj jutri odhajam v zdravilišče.


Fotografije starih vozil so mi zelo všeč, zato sem takšno vozilo izbrala za današnjo čestitko. Digitalno štampiljko sem našla tukaj. Našla sem še eno simpatično starinsko kolo, vendar na žalost ni bilo časa, da bi naredila obe čestitki. Karo ozadje in napis sta štampiljki WMS, kjer sem tudi kupila štampiljko bonsaja (kar me je zadnjič spraševala Lili). Njihove štampiljke so mi zelo všeč, saj so zelo kakovostne, poleg tega pa se odlično med seboj kombinirajo. 

Tokratni napis je v angleščini, kmalu pa naj bi dobili tudi slovenske napise. Naj povem zgodbo: prejšnji teden sem se opogumila in pisala mail lastnici in oblikovalki WMS štampiljk Claire, če bi bila pripravljena narediti set štampiljk s slovenskim besedilom. Nekaj dni zatem me je presenetil njen pozitiven odgovor. S pomočjo nekaterih blogerk sem pripravila seznam naših predlogov ter ga danes poslala Claire. Datum realizacije še ni znan, saj imajo seveda prednost drugi projekti, vendar se bodo slovenski napisi zgodili. Naprodaj bodo v njeni spletni trgovini po redni ceni, enaki kot jo imajo ostali seti štampiljk. Kako se bo zgodba razvijala naprej, bom seveda poročala.

10 komentarjev:

 1. Čudovita čestitka. Kočija je videti tako udobna. Všeč mi je karo ozadje, gumbi pa dajo čestitki še eno posebno mehkobo.
  Uživaj v zdravilišču in se čim bolje "pocajtaj"!!

  OdgovoriIzbriši
 2. Imej se fajn v zdravilišču.
  Super, ker so ali še bodo štampiljke s slovenskimi napisi v izdelavi. Hvala, ker si se lotila tega.
  Čestitka pa je zanimivo krasna. Všeč so mi gumbki + vse ostalo.

  OdgovoriIzbriši
 3. Krasno čestitko si ustvarila in jo zelo lepo skombinirala. Super za slovenske napise !!!!!
  Uživaj v zdravilišču :-))

  OdgovoriIzbriši
 4. Čestitka je prekrasna atek boje i stari automobil,divno!
  Ugodan vikend:)

  OdgovoriIzbriši
 5. Obožujem starinski stil, tako kot zgodovinske romane:) Zanimiva voščilnica, s primerno dodanimi gumbi, karo vzorcem na papirju, jabolčno zelena pa vse malo osveži:) Lp,Zvezda

  OdgovoriIzbriši
 6. Čudovit avtek, tudi meni dopade vse kar diši po starem. Hvala za informacijo, sem že prečekirala ponudbo in našla nekaj lepih kosov.Slovenske napise bi pa tudi z veseljem imela :)), fajn, da si sprožila akcijo in jih bojo enkrat pripravili.

  Pa veliko užitka v toplicah :).

  OdgovoriIzbriši
 7. Hi hi :)) super kočijo si našla. Samo škoda, da te takšna ne more odpeljati v zdravilišče.

  Prijetno okrevanje ti želim :)

  OdgovoriIzbriši
 8. Čudovita voščilnica... Pa tudi ideja za slovenske štempiljke je več kot sijajna in hvala bogu, da se je nekdo opogumil in jih pomagal pripraviti=)


  Lepo se imej v zdravilišču...pappa

  OdgovoriIzbriši
 9. Kako super kočija :)).
  Lepo se imej in pridno razgibavaj. Lp

  OdgovoriIzbriši
 10. Še eno elegantno voščilnico si izdelala. Res je lepa, prava paša za oči.

  OdgovoriIzbriši