sobota, 9. september 2017

CCT - skica meseca septembra

Kar nekaj izzivov na CCT sem izpustila. Nekateri izzivi so bili zame misija nemogoče, pri nekaterih pa me je čas enostavno prehitel. Ker smo že dobro zakorakali v zadnjo tretjino leta, bo kar potrebno skrbeti, da se bo kupček novoletnih voščilnic pridno večal.



Skica, ki jo je pripravila Andreja, mi je bila takoj zelo všeč in tokrat sem se potrudila, da mi ne bi ponovno zmanjkalo časa.



Osnovo sem najprej embosirala s prozornim embosing prahom, ki vsebuje tudi bleščice, božično zvezdo pa sem tokrat pobarvala z Zig markerji in jo s 3D blazinicami pritrdila na osnovo. Še pred tem pa sem nad trakcem nalepila napis Najlepšega para.

Voščilnico prijavljam:

- Najlepši par - galerija meseca septembra

- CCT - september sketch

6 komentarjev:

  1. Ja porkaš Maja!!!! Ravno pred 1 uro sem dokončala tako postavitev z zlato božično zvezdo....smo pa na isti valovni dolžini....aja tvoja je rdeča, moja pa zlata...samo pofotkam in objavim. Ja ,jasno da je lepa....saj isto razmišljamo!!!!

    OdgovoriIzbriši
  2. ooo vidim, da bom imlela družbo. Kok fino, da smo spet "zagrable". Krasna je tvoja božična zvezda, pa ozadje mi je tud všeč.
    Lp Lili

    OdgovoriIzbriši
  3. Gorgeous. The kraft with the glitter is a perfect pretty background for your beautiful flower. I love the bold red.
    Thanks for playing along at Christmas Card Throwdown.

    OdgovoriIzbriši
  4. No, zdaj pa vem kaj je imela Mojca v mislih. Lepo sta upodobili dano skico, ki je res krasna in jo mogoče še sama uporabim ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Preprosta skica, a zaradi tvoje božične zvezde je voščilnica zelo bogata.

    OdgovoriIzbriši
  6. ooo kako sem vesela, da si se nam spet pridružila na našem izzivu pri CCT :-)) Zelo lepa je tvoja praznična voščilnica in čudovito ozadje si naredila. Božična zvezda pa je pika na i.

    OdgovoriIzbriši