torek, 14. februar 2017

Christmas Card Throwdown - drinks

Še vedno se držim novoletne zaobljube in nadaljujem z izdelavo novoletnih voščilnic, pripravljenih na temo, ki jo objavijo pri Christmas Card Throwdown. Tokratna tema je pijača.

Opal iz Stampingbelle, ki sem jo običajno uporabila na voščilnicah za okrogle rojstne dneve, sem tokrat spremenila v novoletno voščilnico. Na osnovo sem v izmeničnih barvah odtisnila skandinavski vzorček, nato pa s pomočjo šablone Najlepšega para krog s šivi izrezala krog, skozi katerega nazdravlja vedno optimistična Opal. Dodala sem še napis Najlepšega para.Voščilnico prijavljam:

- Najlepši par - galerija meseca februarja

- 52 {Christmas} Card Throwdovn - Drinks

11 komentarjev:

 1. Pridna, da se držiš novoletne zaobljube. :-) Zelo lepa in hudomušna voščilnica je nastala. Všečno! :-)

  OdgovoriIzbriši
 2. Take obljube so mi res pri srcu, ki so konec koncev zelo koristne za ustvarjalke in me res veseli, da se jih kar pridno držimo.
  Tale tvoja novoletna damica ga kar lepo ljucka in upam, da steklenica ni prazna, ker boš morala potem na naslednji dodat še oblaček in v njej napis "hik, hik".

  OdgovoriIzbriši
 3. Res lepo, da se držiš novoletne zaobljube. Mene se ta virus ni prijel :( Lušna je ta tvoja Opal in le glej, da se ga preveč ne napije ;)

  OdgovoriIzbriši
 4. U tale vzorček je pa fenomenalen, no tudi štampiljka ni od muh :-)

  OdgovoriIzbriši
 5. Ooooo kako lepo! Popotovanja med blogi je res pravi balzam za dušo in tudi pri tebi so se moji živčki čisto ... na paši ;-) Krasno si sestavila motiv, vzorček in barve - čudovito drugačna voščilnica je!
  Lep večer, Majda

  OdgovoriIzbriši
 6. JoJ kako simpatično voščilnico si naredila :-)) Krasno ozadje in nadvse čudovit motiv, katerega si lepo pobarvala.
  Hvala, ker si se nam pridružila na našem prazničnem izzivu pri Christmas Card Throwdown.

  OdgovoriIzbriši
 7. This works really well as a Christmas card. It's lovely paper and a nice card design.
  Thanks for playing along at Christmas Card Throwdown.

  OdgovoriIzbriši
 8. Občudujem te, ker se tako pridno držiš obljube. Meni ne gre :)
  Simpatična dama in lepa voščilnica.

  OdgovoriIzbriši
 9. Pridno nadaljuješ in všeč mi je tale dama s šampanjcem. Sem sama razmišljala, da bi sodelovala, pa mi nekako ne gredo novoletne sedaj od rok.

  OdgovoriIzbriši
 10. Kar lepo število Slovenk je prepričal tale Christmas card throwdwon. Super ideja s tole gospodično in Božičnim vzorcem.

  OdgovoriIzbriši
 11. I do like the lovely patterned background you created here. And that image is just super! She's obviously having a fun Christmas. Thanks so much for playing along with our drinks challenge at Christmas Card Throwdown. Deborah, DT.

  OdgovoriIzbriši