petek, 30. september 2016

Božičkova oblačila

Hitim, hitim, da pri Cottage Cutz izziv ulovim.

S tem sem otvorila letošnjo sezono izdelav praznično novoletnih voščilnic. Mnoge izmed vas ste že globoko v tem, nekatere so celo že zaključile (a ne, Mojca).



Tokrat sem na vrvico dala sušiti le nogavice in rokavice. 

Na žalost so Božičkova oblačila edine šablonice, ki jih imam od Cottage Cuts, zato je to tudi redka priložnost, da sodelujem na njihovem izzivu. Držim pesti za srečo pri žrebu, kajti potem si seveda omislim, še kakšno, saj so mi zelo všeč.



11 komentarjev:

  1. Draga Maja, lepo da si se nam pridružila na izzivu, ampak tokrat tvojega izdelka ne moremo upoštevati, saj v navodilih lepo piše: Izdelajte voščilnico, ki je kot oblačilo kot naprimer: oblekica, hlačke, moški suknjič, srajca in podobno.
    Drugače pa je tvoja voščilnica čudovita :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Zelo lepo voščilnico si naredila. Mene pa še kar ni zagrabilo, da bi ustvarila kaj prazničnega.

    OdgovoriIzbriši
  3. Maja, super za otvoritev tvoje zimske sezone, me mika, da bi jo jaz tudi:), ene ste res že ful pridne... Tale tvoja z nogavičkami in rokavičkami na vrvici je res ljubka in zelo lepo si jo zastavila. Če boš utegnila, pa prijavi v izziv Craft-alnice kakšno, ki je sama po sebi kot oblačilo, da jo bomo lahko upoštevale v tokratnem izzivu. Lepo te pozdravljam:)

    OdgovoriIzbriši
  4. Upam in ti želim srečo, da si boš lahko nabavila več SC šablon.
    Ta voščilnica z Božičkovimi oblačili je sila simpatična.

    OdgovoriIzbriši
  5. Jap, res je, ampak nič hudega, če si zdaj zalaufala proizvodnjo, ni vrag, da v enem mesecu ne končaš. Moram pa priznat, da so vsi ti štumfki,in rokavičke....ja kje imaš pa gate????..., ki se sušijo na štriku všeč, to pa zato, ker si naredila super ozadje....čao

    OdgovoriIzbriši
  6. Maja, vidim, da si se že zbrisala iz izziva ... ja, res želimo videti voščilnico kot oblačilo in ne z oblačili :-)) Upam, da ti uspe narediti kakšno tako in se nam ponovno pridružiš.
    Krasna praznična voščilnica je nastala in lepo si obesila rokavičke in nogavičke.

    OdgovoriIzbriši
  7. Ja, super, da si že zdaj oprala Božičkove štumfe in rokavičke in jih dala sušit, ko je še sonce. Tako bo kot nov za praznike ;)
    Držim pesti za izziv, čeprav so tudi tam strogi in želijo le njihove šablone.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Napisov v slovenščini za enkrat še nimajo, tako da upam, da bodo vseeno na eno oko zamižali. Na tako ozadje bi težko naredila lep odtis.

      Izbriši
  8. Do takrat, ko bo Božiček potreboval oblačila, se bodo gotovo posušila. :-) Zelo lušno voščilnico si zdelala.

    OdgovoriIzbriši
  9. Maja, kako fajn si tole skombinirala. Zelo mi je všeč.

    OdgovoriIzbriši