petek, 8. maj 2015

Prezgodaj za božič?

Niti ne, če si bolj počasne sorte, kot sem jaz ;)

Ko smo konec decembra premetavali pohištvo iz enega prostora v drugega, je dnevna soba kar naenkrat postala preveč bleda, zato sem se odločila, da naredim kakšno prevleko za blazino, ki bo malce popestrila in poživila prostor.

V začetku januarja sem  na blogu Hatched and Patched naletela na ta brezplačni vzorček. Takoj sem sicer pomislila, da je božič že mimo, a z mojo hitrostjo pri ustvarjanju, bo božič že veliko bližje, ko bo prevleka narejena. 

Prevleka je dokončana, do božiča pa je tudi še kar nekaj časa.


Motiv sem izvezla na belo platno in ker ser mi je zdelo, da belina preveč izstopa, sem blago obarvala v pravem čaju. Mogoče se tega na fotografiji ne opazi ravno najbolje, vendar je ravno toliko potemnel in dobil še malo lis, ki omilijo belino in motiv lepše vkomponirajo v pisano obrobo.


Tudi blago, ki sem ga uporabila za izdelavo blazine, je iz božične kolekcije, ki ga je oblikovala Anni Downs, lastnica blagovne znamke Hatched and patched.

Do božiča je še daleč, zdaj je potrebno uživati v cvetočih pomladnih dnevih :)

8 komentarjev:

  1. Normalno, da ni prezgodaj. Temu se je včasih reklo NNNP (nič nas ne sme presenetiti). Bolje prej kot nikoli. Izbrala si tradicionalne barve, vezenje je pa krasno. Sedaj je pa najbolje, da začneš izdelovati še novoletne voščilnice...te bodo hladile in poleti ti ne bo nič vroče (to so moje izkušnje) čao

    OdgovoriIzbriši
  2. super lep povšterček si sešila!

    OdgovoriIzbriši
  3. Luškani motiv in lepo sešita blazina. :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ljubko in narejeno z ljubeznijo. Se vidi! ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Iii, kakšen lep pojštrček. Nič nisi prehitra. Potem nas tako ponavadi "čas povozi".

    OdgovoriIzbriši
  6. Nič ni prehitro, saj so tako lepe blazinice uporabne skozi vse leto. Lp

    OdgovoriIzbriši
  7. Prav nič ni prehitro, bo že počakal na kakšnem lepem mestu do takrat. Si ga pa zelo lepo naredila. Ta izvezen del mi je zelo zelo všeč.

    OdgovoriIzbriši
  8. Oooo, kako je simpatičen. Nič ni prehitro, še 2x se obrnemo pa bodo novoletni prazniki že tu :):)

    OdgovoriIzbriši