torek, 20. januar 2015

Nov začetek

Kar se tiče ustvarjanja, se moje leto še ni prav začelo. Konec prejšnjega leta smo namreč v stanovanju nekoliko premetali pohištvo, tako da je junior prišel do svoje sobe, s tem pa sem izgubila delovno mizo in tako sem zadnje voščilnice v letu ustvarjala na kuhinjski mizi. Kar pa ni ravno najbolj udobno...

Prav zadnja je za enega najstnika nastala tale novoletna voščilnica:Ker novo leto pomeni nov začetek, voščilnico prijavljam na izziv CRAFT-alnice - nov začetek.

Junior pa je poleg sobe dobil tudi digitalni pianino, ki se ga kar ne naveliča igrati. Tako je nekega dne, ko je prišel iz šole, posnel dva video posnetka ter ju objavil na youtubu:Če vas zanima, lahko pokukate. Vsakega klika bo vesel :)

Jaz pa upam, da bo moja nova delovna miza kmalu sestavljena, da se lahko potem ponovno lotim ustvarjanja.

15 komentarjev:

 1. Super, čisto posebna, všeč mi je, sledim tvojim izdelkom, lp Maja

  OdgovoriIzbriši
 2. Zelo lepa voščilnica in motiv božička mi je zelo všeč :-))
  Hvala, ker se igraš z nama v prvem letošnjem izzivu CRAFT-alnice ... Srečno!

  OdgovoriIzbriši
 3. Voščilnica je izredno lepa! Prav danes sem razmišljala, kako težko je naredit voščilnico za Sem ga poslušala in všečkala. Užitek je poslušat otroka, ki s takim veseljem igra. Fejst pob :)

  OdgovoriIzbriši
 4. Predno sem dobila svoj brlog, sem tudi ustvarjala na kuhinjski mizi. Ni bilo fajn. :-( Tvoja voščilnica pa je kljub začasni deložaciji zelo lepa. :-)) Vse čestitke juniorju. Sem poslušala oba posnetka. Naj pridno vadi, ti nas pa obveščaj o novih posnetkih. .-))

  OdgovoriIzbriši
 5. Tudi meni je tale motiv božička zelo všeč.
  Menim da bi bila ta voščilnica prodajni hit.
  Zelo dobro sestavljena.
  Lp Danica

  OdgovoriIzbriši
 6. O, tale voščilnica je pa tako posebna, da mi je takoj padla v oko! Poznam ustvarjanje na kuhinjski mizi in vem, da ni najbolj dobrodošlo, ampak misel na novo mizo te gotovo žene naprej. ;) Obe skladbi sem poslušala in sta super, še posebej me je pa navdušil preludij ... nekaj ima v sebi ... Le tako dalje!

  Pozdravček, B.

  OdgovoriIzbriši
 7. Luškana voščilnica in napis mi je še posebej všeč. VELIKA pohvala sinu. Uau, bravo. V glasbenem začetku se je več kot odlično izkazal. Kar tako naprej.

  OdgovoriIzbriši
 8. Bravo za sina...super posnetka! Tudi tvoja voščilnica je zelo lepa. Všeč mi je ozadje!
  Nočko, Jana

  OdgovoriIzbriši
 9. Pri vas se pa veliko dogaja, super. malo manj super, da si ostala brez svojega kotička, ampak voščilnica je pa kljub temu krasna. Čestitke juniorju - le tako naprej.

  OdgovoriIzbriši
 10. Vaš junior je že pravi mojster. Le tako naprej! Fino ga je poslušati.
  Tvoja voščilnica je zelo lepa in ima zanimivo ozadje.

  OdgovoriIzbriši
 11. Lušna čestitka. Imaš pa pravega pianista. Zelo lepo igra, z občutkom.

  OdgovoriIzbriši
 12. Držim pesti, da bo tvoja miza kmalu nared za nove ustvarjalne podvige. Vaš junior je na dobri poti in le tako naprej :) Tvoja voščilnica pa je tudi zelo lušna.

  OdgovoriIzbriši
 13. Naj najprej pohvalim Ž., ki mu gre že zelo dobro. Voščilnica je tudi krasna. Lp

  OdgovoriIzbriši
 14. Glede na to, da sem sama velik ljubitelj klavirja (tudi sama igram oz. se učim in matram na stara leta), vse pohvale in pogum tvojemu malemu. Bravo. Če bo tako priden, bomo enega lepega dne prosili njegovo mamo za njegov avtogram. Ne morem pomagat, današnjo tvojo objavo krasne voščilnice (kakšna bo šele, ko dobiš nazaj svoj kotiček) je zasenčil mali virtuoz. čao

  OdgovoriIzbriši
 15. Super voščilnica, zelo mi je všeč motivček na njej. Kje si ga našla ?
  Hvala in srečno pri izzivu Craft-alnice. Pozdravček Lili

  OdgovoriIzbriši