ponedeljek, 6. maj 2013

Ko me inspirira #13

Tina in Vladka sta pripravili že 13. izziv in končno je tudi meni uspelo pravočasno izdelati voščilnico.


Izdelala sem enoslojno poročno voščilnico, pri kateri sem uporabila tehniko maskiranja in štampiljke WMS. Najprej sem iz post-it papirja izrezala dve srci ter ju prilepila na osnovo za voščilnico. Na enak način sem pripravila tudi prostor za napis. Nato sem na celotno osnovo nanesla distress ink v barvi Spun Sugar. Ko se je barva posušila sem odtisnila še štampiljko v nekoliko temnejši barvi. Ko sem odstranila lističe, sta ostali dve beli srci ter bel pravokotnik, v katerega sem odtisnila napis.

Ko imamo v mislih poroko, ponavadi pomislimo tudi na ljubezen, pomlad, veselje, mladost in še kakšna asociacija bi se ponudila. In ker je takšna tudi moja voščilnica, jo prijavljam tudi na izziv pri Simplycity - one-layer Spring has sprung.


12 komentarjev:

  1. Lepa je in všeč mi je vzorec, kot kakšna narodna vezenina.

    OdgovoriIzbriši
  2. Maja, kako lepo voščilnico si naredila. Kako domiselno si uporabila štampiljko za ozadje...prav super! zelo sem vesela, da si se nama pridružila pri skupnem ustvarjanju.

    OdgovoriIzbriši
  3. krasno! me mika, da bi tudi sama poskusila pa ne vem če bo tako lepo izpadlo. lp

    OdgovoriIzbriši
  4. What a great idea - must try this.
    TFS

    OdgovoriIzbriši
  5. Luštna voščilnica. Preprosta in lepa.

    OdgovoriIzbriši
  6. Zelo zanimivo kako si se povsem na svoj nacin lotila najinega izziva, mi je zelo vsec kako si uporabila motivi src. Res domiselno.

    OdgovoriIzbriši
  7. Lepa čestitka je nastala in všeč mi je, da si osnovo najprej podistresala, tako je efekt maskiranja prišel še bolj do izraza.

    OdgovoriIzbriši
  8. Zelo lepa je. Tale masking tehnika je tako enostavna in na koncu vse izpade super.

    lp
    jana

    OdgovoriIzbriši