torek, 28. maj 2013

Dišeča zvezdica

Vsake toliko časa mi uspe "spucati" kakšno na pol dokončano zadevo, ali pa projekt, za katerega je vse pripravljeno, samo še narediti je treba. Tudi ta zvezdica je ena taka zgodba. septembra smo na srečanju v Dekanih od Kreartiv kot nagradico za sodelovanje v njenem PW izzivu prejeli načrt in blago za izdelavo zvezdice. Sploh ne vem, zakaj sem čakala tako dolgo. 


Nastala je tik-tak hitro. Poleg polnila v sebi skriva tudi sivko in ob mečkanju prav prijetno zadiši. Polnila je toliko, da sem mislila, da jo bo kar razgnalo. No, na srečo je ni ;)


Pa še njena "ritka".


Tako, dva dni nas je grelo sonce in prepihal veter, za jutri pa spet lahko pripravimo svoje dežnike. In ravno jutri, ko je sreda in imajo ladies svojo kolesarsko rundo in si tako neznansko že želim, da bi sedla na svojega črnega vranca, pa spet ne bo nič od tega. Po moje se zdaj že zelo kuja, saj je v kotu že od lanskega avgusta in samo čaka, da se mi lahko maščuje, ker ga tako zanemarjam in me bo ob prvi priliki vrgel s svojega sedla. OK, zdaj se malo zabluzila, ampak včasih pa paše tudi to. A ja, danes mi je končno uspelo do konca preštihati svoj del vrta. Por, rdeča čebula, brstični ohrovt in brokoli potrpežljivo čakajo, da jih presadim na plano. Jutri čebulo, pa čeprav z dežnikom.


5 komentarjev:

 1. Krasna zvezdica,
  prijetno sajenje čebule jutri :) na vranca pa greš lahko tudi v dežju.
  lp Tamara

  OdgovoriIzbriši
 2. Čudovito lepa dišeča zvezdica! Tudi vzorec mi je všeč.
  Ja, tale dež ga je letos zagodel že marsikomu. Želim ti čimveč sončka. Pa uspešno sajenje.

  OdgovoriIzbriši
 3. Uau kako lepo blago in lepo si skombinirala barve. Nič bat, zdajle je hladno, čez nekaj časa pa bo sigurno še preveč vroče :) lp

  OdgovoriIzbriši
 4. Čudovita zvezdica in še diši ♥.
  Za dežjem vedno posije sonček :)). Lp

  OdgovoriIzbriši