ponedeljek, 12. november 2012

OCC - Make your own background

Čestitka za najstnico. Kot mlada smrklja sem vedno sanjarila, kam vse bom odpotovala, mnogo želja se je že izpolnilo, mnoge pa še čakajo na to, vsako leto pa se jim na seznamu pridruži še kakšna nova destinacija. Kot vsi mladi pa sem sanjarila tudi o popolni ljubezni, zato sta se na čestitki znašli besedi Pariz in ljubezen.


Osnovo čestitke sem pobarvala z distressi (Victorian velvet) ter čez v barvi šampanjca embosirala štampiljko WMS - pic-nic patterns. Ostale štampiljke so prav tako od WMS iz seta Paris nouveau.

Čestitko prijavljam na izziv OCC - make your own background.7 komentarjev:

 1. Zanimivo ozadje in prav lepa čestitka.

  OdgovoriIzbriši
 2. oooooo kako je lepa in ozadje mi je res zelo všeč. LP

  OdgovoriIzbriši
 3. This is a lovely Bg with it's soft Pink and I am thinking White Embossing. Unfortunately I cannot understand what you have written.
  Thank you so much for joining us this week at Our Creative Corner. Hope you will visit us again.
  You can download a translate button from blogger it is free, and it would help immensely.
  Smiles:)
  Sue

  OdgovoriIzbriši
 4. Tudi sama sem opazila ozadje, ki popestri lepo voščilnico.

  OdgovoriIzbriši
 5. Tudi meni se zdi, da besedi Paris in l'amour pašeta skupaj in sta neločljivi. Ko slišiš eno, enostavno pomisliš na drugo. In Pariz je mesto, kjer se ti zdi, da si v drugem času in prostoru.
  Super ideja za ozadje.

  OdgovoriIzbriši
 6. so very pretty, how soft the coloring turned out... looks like real velvet! Wonderful place to dream about, I've never been to Paris. Thanks for joining Our Creative Corner this week :-)

  OdgovoriIzbriši
 7. Wow...what a beautiful background you've created. Love this fabulous card. Thank you for joining us at Our Creative Corner this week... :)

  OdgovoriIzbriši