sreda, 22. marec 2017

Traktorist

Za malega nadebudneža sem pripravila voščilnico s traktoristom. Zdaj, ko je pomlad tukaj, traktorji kar kličejo po delu na polju.


Motiv je pobarvan z distressi. Za navdih, kako pobarvati gume, sem pokukala k Janji, ki je tudi že uporabila ta motiv. 


V ozadje sem simbolično dodala 4 oblačke in 4 metuljčke (vse šablone Najlepšega para), seveda pa mora malemu junaku sijati tudi sonce.

Voščilnico prijavljam:

- Najlepši par - galerija meseca marca

- The Ribbon Girl - Use any image


- Creative Inspiration - Anything goes

sreda, 15. marec 2017

Malo zelene

V prejšnji objavi sem pri izdelavi voščilnice uporabila kraft osnovo in bel embosing prah, tokrat pa sem dodala še nekaj zelene barve.


Embosiran cvet in lista so ročno izrezani, za več globine je cvet pritjen s 3D blazinicami.


Tudi številka nekoliko izstopa, saj je narejena iz treh slojev.


Voščilnico prijavljam:

- Najlepši par - galerija meseca marca (napis, kvadrat s šivi)

- Simon Says - Bit O'Green

ponedeljek, 13. marec 2017

CCT - marčevska skica

Kar nekaj časa sem tuhtala, kako naj se lotim skice, ki so jo objavili pri Christmas Card Throwdown. Izziva sem se lotila v kraft barvi z belim embosingom.
Pri izdelavi sem upoštevala tudi temo, ki sta jo Tina in Vladka določili pri izzivu Ko me inspirira in sicer - uporabiti je potrebno odprtino ali negativ. Iz taga sem izrezala napis Najlepšega para, zadaj zalepila bel papir, nato pa v odprtine nalepila še vse tiste male koščke, ki spadajo k posameznim črkam. Sam napis pa verjetno ne bo dolgo čakal na uporabo.

Voščilnico prijavljam:

- Ko me inspirira - Odprtina ali negativ

- Najlepši par - Galerija meseca marca

- Deep Ocean Challege - Dots or/and stripes

- Christmas Card Throwdown - March Sketch


petek, 03. marec 2017

Sunburst/starburst

Zadnja dva tedna sta minila kot bi mignil in komaj sem še uspela uloviti zadnje urice izziva pri Christmas Card Throwdown, kjer je bilo potrebno pri izdelavi voščilnice uporabiti tehniko sunburst/starburst. Video z navodili izdelave je objavila Deborah (mogoče tudi katera druga). Izbrskala sem prastare papirje, ki sem jih hranila iz samega začetka mojega ustvarjanja. Še to srečo sem imela, da so dvostranski, tako da je v bistvu uporabljen ene vrste papir, le da sem ga enkrat obrnila na eno stran ter drugič na drugo.