sreda, 17. maj 2017

Kolesar

Danes praznuje prijatelj, kolesar, ki je pred leti tudi meni pomagal izbrati moje prvo dirkalno kolo. Kot se za kolesarja spodobi, sem pripravila voščilnico, na kateri je kolesar na cestnem kolesu (podobo sem si sposodila pri letošnjem Giru - upam, da ne bodo imeli nič proti).




Vladka in Tina sta me spodbudili, da sem ustvarila svojo prvo drsno voščilnico. Doma nimam šablone, ki bi bila namenjena izdelavi drsnic, zato sem na začetku in na koncu izrezala krog s pomočjo majcene šablone, nato pa sem s pomočjo ravnila izrezala še povezavo med njima, da je nastal izrez za drsnik, po katerem drvi kolesar na specialki.




Pri voščilnicah, kjer želim ustvariti pokrajino, me velikokrat rešuje štampiljka z gorami. Cesto sem izrezala s pomočjo pravokotnika s šivi (Najlepši par), da je enako dolga kot voščilnica (osnova je prav tako izrezana s pomočjo pravokotnika s šivi) ter da je obrobjena s šivi, ki označujejo rob ceste.

Voščilnico prijavljam:

- Ko me inspirira - drsna voščilnica

- Najlepši par (pravokotniki s šivi, napis) - galerija meseca maja

8 komentarjev:

  1. Ooo kako je luštna voščilnica! Kolesar ima res srečo, da kolesari po tako krasni pokrajini, pa prazni cesti ;)!

    OdgovoriIzbriši
  2. Super si se znašla tako z odprtino, po kateri drsi kolesar, kot s kolesarjem ;) Pa tudi gore sem občudovala. Zelo uporabna štampiljka. Krasno voščilnico si mu naredila.

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudovita je, krasna pokraina in super moderen kolesar. Dobro si se znašla tudi z oznako za cesto v Utoru za drsalnico.

    OdgovoriIzbriši
  4. Odlično si tole izpeljala in veseli me, da sva te vzpodbudili k izdelavi prve drsne voščilnice. Pokrajina je krasna in zagotovo jo pogleda tudi ta kolesar, ki drvi po cesti.

    OdgovoriIzbriši
  5. To je oni vzpon na Etno, kjer je naš zablestel, a ne? :)
    Super si se spomnila. Kolesar kar drvi po tej cesti.

    OdgovoriIzbriši
  6. Čudovite so gore v ozadju in kolesar super paše zraven

    OdgovoriIzbriši
  7. Krasno ozadje si namenila kolesarju. Zelo je lepa. Lp

    OdgovoriIzbriši