torek, 2. februar 2016

Drobnocvetke

V soboto sem bila na srečanju Otoka zakladov v Ljubljani, kjer smo se srečale ustvarjalke z vseh koncev Slovenije. Mnoge med njimi sem poznala že od prej, bilo pa vas je tudi kar nekaj, ki sem vas prej poznala le preko blogov

Vladka me je s svojo predstavitvijo fotografiranja spomnila, da imam na računalniku shranjeni profesionalni fotografiji kompleta mojega fimo nakita. Nakit sem naredila za sodelavko in jo prosila, če lahko njen Dani naredi fotke, kot se šika. Res je nekaj povsem drugega, če se izdelke poslika na hitro, ali pa tako kot si zaslužijo.


Obsek in uhančki so narejeni v tehniki drobnocvetke, ki sem se je naučila na delavnici, ki so imele punce iz Izdelovalnice malih umetnin.


In kot je že v soboto rekla Vladka, če izdelek ni lepo predstavljen, mu delamo krivico. Hvala, Vladka tebi, da si si vzela čas in nam pokazala nekaj trikov, hvala pa tudi Daniju, da si je vzel čas in naredil res lepi fotografiji mojega nakita.

Na koncu naj še zapišem, da sem resnično vesela, da sem nekatere izmed vas, ki se ponavadi srečujemo le v tem blogovskem svetu, sedaj spoznala tudi v živo (poleg Vladke še Mojco, Heleno, Metuljčico, Oldpunco in Moi).

15 komentarjev:

  1. Res je lepo, da sva se spoznali in da je tudi tvoj čarodejček popestril naše popoldne.
    Všeč so mi te drobnocvetke in ne boš verjela...včeraj sem jih delala...priznam pa, da moje fotke in rožice še daleč ne bodo tako lepe, kot so tvoje...ampak užitek jih je pa delat. čao

    OdgovoriIzbriši
  2. prekrasen nakit, kakšni detajli, ti pa obvladaš tole ... sem vesela, da je srečanje uspelo!

    OdgovoriIzbriši
  3. Res je bilo lušno srečanje in vesela sem, da sva se spoznali. :-) Nakit je čudovit in zelo natančno izdelan. Zasluži si tako lepo predstavitev.

    OdgovoriIzbriši
  4. Izredno lep nakit Maja! Škoda, da kaj takega ne pokažeš večkrat, ampak najbrž je to precej zamudno ustvarjanje. Krasne barve in res lepe fotke.

    OdgovoriIzbriši
  5. Takoj so mi padle fotke v oči. Zelo so mi všeč :) Sem vesela, če sem lahko takole v pomoč in rada delim z vami znanje, ki ga imam :) Lepo te je bilo spoznati in tvoj sin je bil krasna popestritev :) Tale nakit pa je čudovit, tako cart in nežen.

    OdgovoriIzbriši
  6. Res je bilo super, da smo se spoznale še v živo. Tvoj sin je tako dober čarodej in sploh brez treme za nastop pred tolikimi babnicami, ki so mu krepko gledale pod prste. Vsaka čast.
    Nakit je res čudovit in na teh fotografijah res pride tako lepo do izraza. Tako se samo potrjuje Vladkino priporočilo, da svoje izdelke lepo predstavimo.

    OdgovoriIzbriši
  7. Z malo vaje boš tudi ti takšen fotografski mojster. Res je čisto drugače, če je izdelek lepo predstavljen. Ta nakit je vrhunski in krasno izdelan.
    Fajn, ker sem te spoznala in tvoj junior je mega! Veliko obeta :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Čudovit nakit in seveda fotografija. Res je kar si zapisala; kako predstavimo izdelek je pomembno. Bravo za sina, čudovito nam je popestril srečanje in lepo vaju je bilo spoznat.

    OdgovoriIzbriši
  9. Vau Maja, noro lepo ♥. Čudoviti izdelki na odličnih fotografijah. Lp

    OdgovoriIzbriši
  10. Luštne drobnocvetke na všečnih fotografijah ... ja res delamo svojim izdelkom krivico, če se ne potrudimo pri še zadnji fazi in v naglici kar nekaj objavimo samo samo da je ... super ...

    OdgovoriIzbriši
  11. oooo tole je pa res nekaj posebnega in fotke so tudi krasne! lp

    OdgovoriIzbriši
  12. Ooo, čudovito, naredi močan vtis... LP:)

    OdgovoriIzbriši
  13. kako čudovit nakit, fotografije pa so sanjske!

    pozdravček,
    Aleksandra

    OdgovoriIzbriši