ponedeljek, 7. december 2015

Rokavičke in snežinke

Ta vikend sem bila brez računalnika, ker je šel na temeljito "čiščenje". Na žalost še preveč temeljito, tako da sem ostala skoraj brez vseh slik zadnjih dveh let. Najbolj me tolaži dejstvo, da imam vsaj večino izdelkov, ki sem jih v tem času ustvarila, arhivirane tukaj gor. Žal pa so šle tudi vse domače slike, z izjemo Islandije, ki pa sem jo na srečo še pravočasno presnela na zunanji disk. Pa dosti jambranja... v končni fazi ta objava ni namenjena temu, temveč da vam pokažem še eno izmed letošnjih prazničnih voščilnic.

Tudi tokrat seveda ni šlo brez Najlepšega para.


Pri izdelavi sem uporabila Rokavički, Romantične okvirje ter del napisa Srečno novo leto. Da bi ozadje delovalo kot snežinke, sem s pikami embosirala pavs papir. Rokavičke pa sem obesila na vrvico.

Ker sem pri izdelavi uporabila taliko izdelkov Najlepšega para, voščilnico prijavljam v galerijo meseca decembra.

10 komentarjev:

  1. Ojoj, vem kako izgleda, ko digitalni spomini kar izginejo. Kje so časi, ko smo porabili film v fotoaparatu ga razvili in imeli slike v roki? Sedaj shranjujem le družinske slike na zunanjem disku, ročna dela pa ostajajo na blogu, če pa še od tu izginejo-potem pa naj bo tako-je že za nekaj prav.
    No pa še komentarček k tvoji prekrasni voščilnici. Zelo domiselno si rokavički dala na držalo. Všeč mi je srečno voščilnica in tako naj bo. Srečno, Tamara.

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlično si obesila te rokavičke. Računalniki so odlična stvar, dokler ne zatajijo. Res še dobro, da je tudi blog nekakšen arhiv.

    OdgovoriIzbriši
  3. kakšna ljubka voščilnica, mi je pa grozno za tvoje slike, si raje ne predstavljam tega ... arhiv slik na petih koncih ...

    OdgovoriIzbriši
  4. Zelo lepo si obesila rokavičke, Super všeč mi je embosirano ozadje in rdeč okvir. :-)
    Tole s fotografijami pa ni prijetno... Mi jih že leta shranjujemo na zunanji disk, ker bi se verjetno vsem strgal film, če bi izginile.

    OdgovoriIzbriši
  5. Joj, kakšna škoda za vse fotografije in lepe spomine.
    Rokavičke na paus papirju lepo pridejo do izraza. Krasna voščilnica.

    OdgovoriIzbriši
  6. Luštna voščilnica. Zelo mi je žal za tvoje izgubljene fotografije. Jaz jih imam na USB ključku.

    OdgovoriIzbriši
  7. oOjej, to pa ni tako fino, je bilo pa res generalno čiščenje. Pri meni ne bo treba fizično čistiti, ker bo moj ubogi nootebook prej razneslo od vseh slikc in mapc,...bo kar sam računalnik poskrbel za čistko...hvala pa vseeno za opozorilo, bo treba začeti shranjevati na ključek.
    Tole ozadje mi je zelo všeč, zelo zanimivo ...in...spet pavs papir (včasih se sprašujem, zakaj vraga ga sploh kupujem ?? mogoče zato, da ga hranim in čuvam za boljše dni...nič ne pije in nič ne je!!!
    Pa rokavičke se tudi lepo sušijo. Okvirčkasto krasna je. čao

    OdgovoriIzbriši
  8. Lepo si sestavila in povezala vse stvari. Super ideja za ozadje, krasno pride.

    OdgovoriIzbriši
  9. Joj, Maja...ravno zjutraj me je prešinilo, da moram malo poskrbeti za vse naše slike...in zdaj preberem tvojo objavo! Si mislim, da ti je žal... Voščilnica mi je pa nadvse všeč.

    OdgovoriIzbriši