torek, 13. september 2011

Poletna noč

Poletje gre h koncu, čeprav nam temperature tega ne sporočajo. Sonce kasneje vzide in hitreje zaide, kmalu bo tu jesen, vendar pa bodo spomini na poletje še dolgo ostali.

Konec avgusta in začetek septembra sem bila v Strunjanu, v zdravilišču, kjer sem preživela res čudovitih 14 dni. Uživala sem v terapijah, odlični hrani, osebje je prijazno in ustrežljivo. Imela sem super cimro, s katero sva postali prijateljici ter spoznala še precej zanimivih ljudi, s katerimi smo se družili v prostem času in ki jih sedaj kar malo pogrešam.

Na poletno noč me s svojo modrino in bunkicami, ki predstavljajo zvezde, spominja tudi ta obesek:


Takole pa sta se Olivia Newton-John in John Travolta spominjala njunih poletnih noči: Summer nights. Saj se še spomnite Briljantine?

5 komentarjev:

 1. Ja, res je, da le še temperature niso jesenske. Mi kar paše tako, da lahko še nosim poletna oblačila :)
  Čudovit obesek. Všeč mi je hrapava modrina in izstopajoče bele bunkice.
  Fajn, ker imaš lepe spomine na zdravilišče.

  OdgovoriIzbriši
 2. Lepo si je tudi takole zapisati spomine v obvesek.

  Sem pa zdaj prebrala tudi tisto s slovenskimi napisi in bila zelo vesela. Super se mi zdi, da se bodo prodajali pri njej in da je bila zainteresirana. Upajmo, da nam v bližnji prihodnosti uspe izdelavo prenest v Slovenijo.

  OdgovoriIzbriši
 3. lepa, in ko ji daš še poseben spomin, je še lepša.
  Briljantina? ni bilo lepšega darila na svetu, ko sem dobila dvojni LP za Božička, pred hmmm mnooogiimiii leti. še vedno jo hranim ;)

  OdgovoriIzbriši
 4. Naj te temperature še kar ostanejo :). Zelo lep obesek je. Lp

  OdgovoriIzbriši